Κεραίες

ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ

Το MMC-2611D είναι ένας αναμεταδότης σήματος, τοποθετείτε εντός της εμβέλειας του υπάρχοντος σήματος της κεραίας και μας δίνει την δυνατότητα να επεκτείνουμε το φάσμα του σήματος επ αόριστον.

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΟΤΡΟΛ ΠΑΝΕΛ

Το MMC-2610D είναι ένα κοντρόλ επικοινωνίας με τα ρολόγια χειρός. Τοποθετείτε στα σημεία παρασκευής όπως κουζίνα μπαρ και πατώντας τον αριθμό τραπεζίου ή σερβιτόρου των ενημερώνει. Με το κοντρόλ οι σερβιτόροι περνούν περισσότερη ώρα με τους πελάτες παρά να περιμένουν στην κουζίνα για τις παραγγελίες.

ΟΘΟΝΗ MMC-2611

Το MMC-2611E3 είναι οθόνη ασύρματης κλήσης συμβατή με όλα τα μπουτών. Εμφανίζει δύο αριθμό κλήσης και έναν αριθμό αναμονής. Είναι κατάλληλο για εστιατόρια, ξενοδοχεία και Νοσοκομεία.

ΚΕΡΑΙΑ 2611T

Η Κεραία H4-2611T είναι το κομβικό σημείο επικοινωνίας του συστήματος Leanko. Ιδανική για μικρούς χώρους (καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχεία). Είναι συμβατή με τα μπουτόν, τηλεκοντρόλ, ρολόι και πρόγραμμα ελέγχου

ΚΕΡΑΙΑ 2611C

Η Κεραία H4-2611T είναι το κομβικό σημείο επικοινωνίας του συστήματος Leanko. Ιδανική για μεγάλες περιοχές με πολλαπλά επίπεδα (καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχεία). Είναι συμβατή με τα μπουτόν, τηλεκοντρόλ, ρολόι και πρόγραμμα ελέγχου.